Trygg partner för dig som är i behov av relining

Avloppsrenovering Göteborg

Göterborgs Bygg & Relining AB Experter på relining Moderna lösningar Små och stora projekt

Välkommen till Göterborgs Bygg & Relining AB, dina experter på avloppsrenovering och relining i Göteborg och övriga Västra Götaland. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens erbjuder vi moderna och pålitliga lösningar inom relining. Vår metod bygger på att utföra infodring av gamla rör med nytt flexibelt foderrör som härdar inuti dem gamla rören, där resultatet blir ett nytt, skarvfritt liknande plaströr som ökar livslängden med minst 50 år. Denna metod gör det möjligt att undvika omfattande och kostsamma byten av rörsystem. Du får ett alternativ som är billigare, effektivare och enklare.

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med relining?

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offertförfrågningar. Tveka inte på att kontakta oss!

Vad är relining?

Relining, även kallad rörinfodring, har blivit en alltmer populär metod för att renovera avloppssystem, och har i många fall ersatt det traditionella stambytet. Denna moderna lösning erbjuder flera fördelar som gör den till ett attraktivt alternativ för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Här är några skäl till att relining anses vara den moderna lösningen för avloppsrenovering idag:

Varför välja oss för relining?

Relining representerar en modern och effektiv lösning för avloppsrenovering som kombinerar lägre kostnader, minimal störning, snabb genomförbarhet och lång livslängd. Med sina miljöfördelar och anpassningsförmåga har relining blivit det föredragna valet för många fastighetsägare som vill modernisera sina avloppssystem utan de höga kostnaderna och besvären med ett traditionellt stambyte. Vi utför arbeten i Göteborg och dess omnejd.

Om oss

Göteborgs Bygg & Relining AB arbetar i hela Västra Götaland, däribland Göteborg, vårt mål är att med god kommunikation och planering kan skräddarsy den lösning som är bäst anpassad för dina rör. Vår personal består av certifierade tekniker med specialistkompetens och gedigna utbildningar.

Avloppsrenovering Göteborg

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder heltäckande service när det kommer till avloppsrenovering. Därför ser vi till att vårt team har den rätta kunskapen. Dessutom samarbetar vi med andra kompetenta branschkollegor. Nya tankar eller om det uppstår problem under arbetets gång ser vi alltid till att lösa det så smidigt vi kan.

Effektivitet & kvalitet

Vi på Göteborgs Bygg & Relining har ett gott rykte för våra goda resultat samt vår effektiva och pålitliga service. Vi arbetar effektivt utan att kompromissa med kvaliteten vilket innebär att du kan lita på att arbetet blir gjort rätt och i tid.

Våra tjänster

När det gäller att underhålla och modernisera dina rör i ditt hem, är det viktigt att välja en partner du kan lita på. Vi hjälper både privatpersoner och fastighetsbolag i Göteborg med relining och avloppsrenovering. Vår reliningsmetod är designad för att vara så diskret och effektiv som möjligt, för att minimera ingripandet i ditt hem. Vi använder oss av kvalificerat material och godkända metoder. Vi undviker omfattande rivningsarbete och stör inte din vardag mer än nödvändigt.

HILDEDALSGATAN 84, 417 05 Göteborg

Tel: 031-14 55 01
Mob: 070-432 81 14

Avloppsrenovering Göteborg